• MANDAG: Vi har et syltynt håp om at denne planten kvikner til i løpet av uka ... FOTO: Christian E. Bergheim

God morgen, HA-leser!

Ny uke, nye muligheter! Et par av potteplantene våre har visnet i løpet av helga, men de ansatte ser heldigvis hakket friskere ut. I hvert fall etter et par-tre kopper kaffe.

Denne dagen har vi blant annet følgende på menyen:

Storhamar møter Vålerenga til et intenst borteoppgjør i Lille Furuset Forum. Pucken droppes klokken 19, og HA er selvsagt på plass med siste nytt før, under og etter kampen.

Vi skriver også om miljøagenten Kristiane Ingeborgdatter Reigstad (13) fra Ottestad, som i dag reiser til Bonn for å møte FNs klimapanel.

En snodig skapning som trives i byen, det er elgen. I Brumunddal skaper dette nå så mye trøbbel at foreldre er redd for å la barna gå til skolen.

Har du tenkt deg på konsert eller forestilling før jul? Her har vi laget en diger og kronologisk kulturkalender som inneholder omtrent alt som skjer på Hedmarken fram til og med julekvelden.

Dagens God Dag handler om alle de pinlige ritualene mennesker må lide seg gjennom for å bli en del av et "team" ...

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.