God morgen og god tirsdag. 

Jeg kan starte dagen med litt skryt og en oppfordring:

Det å lage avis er en usedvanlig spennende greie, men det byr også på utfordringer. Hver dag skal vi fylle avisen med helst godt stoff. For å gjør dette er vi avhengig av at folk tipser oss om saker, og ikke minst at folk stiller opp.

Det er folk usedvanlig flinke til. Selv etter så mange år i dette gamet blir jeg fortsatt overveldet over hvor positive de aller fleste mennesker er. For øyeblikket holder jeg på med en reportasje om et alvorlig tema og møter i den forbindelse flotte mennesker som ikke er redde for å fortelle personlige historier om seg selv for å kunne hjelpe andre. Det er flott og det håper jeg folk fortsetter med.

Også denne dagen får du massevis av saker dersom du kommer innom oss på h-a.no.

Vi har allerede lagt ut et par godbiter i saken om Joker'n i Løten som satser på nettbutikk og hjemmelevering av mat og øl, samt saken om de to venninnene som har gått på ski over Finnmarksvidda.

Du kan også lese en liten artikkel om et innbrudd i Elverum sendt i går kveld.

Hva ellers kan vi så by på?

Fra sportens verden er det ingenting terminfestet i dag, men kjenner jeg HA-sporten rett blir det mer oppfølging rundt sluttspillet i hockey samt en rapport fra Storhamar håndball frør morgendagens kamp mot Tertnes.

Det blir også en dag i dyrenes verden. Vi er på plass i dyreparken på Tangen som har fått flere nye dyrearter. Se bilder av dem og les reportasje fra Christian E. Bergheim.

Vi fortsetter også vår jernbaneserie, "Hamar, hva nå?" og denne gangen har vi pratet med Jan Larsen i Briskebyen vel. Du kan glede deg til et friskt intervju.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00