Denne morgenen holdt det på å gå alvorlig galt.

Jeg vet det ikke er smart å se på video på mobilen mens man spaserer, men det var nå det jeg gjorde. Det medførte at jeg ikke så den lille flekken med holke, og det medførte at jeg ett sekund senere lå på rygg cirka klokken 06.13 mandags morgen.

Det gikk heldigvis bra. Både med rygg, lårhals og mobiltelefon. Men jeg tror jeg må holde meg til lyd på øret og bruke øynene til å se framover når jeg går til jobb heretter.

Nuvel.

Hva står så på menyen i dag?

Sluttespillet er i full gang og i dag er det duket for den tredje kvartfinalen mellom Storhamar og Lørenskog. Det har vært klasseforskjell mellom lagene i de to første kampene med henholdsvis 9-0 og 9-1-seire til Storhamar.

Kan Lørenskog by på litt motstand når lagene møtes i CC Amfi i kveld klokken 19.00?

Time will show. Vi er i alle fall på plass og gir deg alt fra kampen.

Vi er også på plass når fylkestinget starter i dag. Vår reporter Hege Engdal Rusten gir deg info om hvilke vedtak fylkespolitikerne fatter.

Vi skriver også om Farmen-gården på Tangen som blir hovedsetet til Kjendis-Farmen neste år. Se bilder fra gården.

Dette er et lite utsnitt av menyen i dag. Det kommer selvsagt mye, mye mer. I tillegg kan du allerede nå lese noen av sakene som er lagt ut denne morgenen.

Du kan blant annet lese om hvordan forhandlingene mellom Oppland og Hedmark etter sammenslåing av fylkesmann går her.

Ørjan Brendløkken har skrevet om det å gå og hangle i spalten "God Dag", eller du kan lese et debattinnlegg om ruspolitikk.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.