God morgen. 

Så du første sluttspillkamp i går kveld?

Det ble "eden mad" som vi sier der jeg kommer fra.

Jeg har ikke den fulle oversikt over hva HA-sporten skal jobbe med i dag, men jeg tipper at det i alle fall kommer noe hockeyrelatert.

Kulturavdelingen er på plass på Stortorget når Vinterfesten starter i dag. Her kan du forøvrig lese mer om programmet i helga.

Det er jo fredag og det betyr også at vi kan lokke med an matanmeldelse. Henriette og Hannas besøk på selveste La Perla på Hamar vest kommer i løpet av formiddagen.

Senere i dag kan du også få gleden av å lese et intervju med plansjef Lars Eide i BaneNor.

Har du forresten tips til redaksjonen blir vi veldig happy om du tar kontakt. Enten på Facebook eller via mail (red@h-a.no).

Ha en god fredag og god helg når den kommer!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.