Spaseringen til jobb kombinert med lytting på podcast fortsetter. I dag gikk det i "Heia Fotball" og en samtale med selveste Dan Eggen - fotballspilleren med mastergrad i filosofi. Et fascinerende intervju.

Her lokalt blir det også fokus på det sportslige denne dagen. I kveld droppes første puck i sluttspiillet når Lørenskog kommer på besøk i CC Afmi. Vårt team fra HA-sporten er selvsagt på plass, og gir deg minutt fra minutt-dekning fra klokken 19.00. Les forøvrig vår optimistiske leder om blant annet våre iskrigere.

Fra kulturens verden kan vi melde følgende:

Torsdag er det to konserter med sentrale lokale artoster. På Herredsvang i Romedal har Return akustisk konsert. Og på klubbscenen i Hamar kulturhus har Karoline Amb plateslipp for «Skinnlaus».  Vi går begge steder.

Kulda fortsetter og vi ser hvordan dette påvirker hverdagen og i løpet av dagen håper vi å ha på plass en reportasje som går på Ringsaker kommune og hvorfor kommunen så ofte får støtte til sine utybyggingsprosjekter av regionale myndigheter. 

Vi har også i skrivende stund fått ut en del nytt stoff siden i går. 

Blant annet kan du lese om hvordan Tor André Johnsen og Anette Trettebergstuen refser Hamars ståsted i sykehusdebatten.

Du kan lese om Tema Eiendom og om hvorfor de tjener så mye penger. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.