God morgen!

Om undertegnede har blitt helt hockeypunsj?

Nei, slett ikke.

Men så vakkert som det var ute i 6-tiden i dag er det lett å bli punsj i hodet. Klar luft, snø som knaser og ellers total stillhet. 10 minusgrader og utmerket sparkføre er det også.

Vi er heldige, vi som bor her!

SÅ:

Jeg håper at du som følger oss på nettet også føler deg heldig i dag.

Her er noen av sakene vi vil skrive om i dag - i omvendt kronologisk rekkefølge.

Storhamar Hockey spiller mot Lillehammer klokken 19.00. Vi lover deg bedre dekning av kampen enn du finner noe annet sted. Her kan du forresten se HA-TV fra søndagens kamp.

Serberen som i dag prøvespiller for HamKam vil vi også se an. HA-sporten vil rapportere hvordan Marko Bašanović klarer seg - i kulda på Børstad i Hamar. Her kan du lese hva trener Kevin Knappen sier om venstrebacken.

Hockey-folket er vel dagens vinner - i alle fall slik det ser ut når denne morgenbloggen lages: Utpå formiddagen kommer vi med flere blogger - ikke minst den populære hockeybloggen med alt du trenger av tall og fakta. Mimering fra Mattis blir det også.

På morgenkvisten håper vi å ha ferdig et intervju med eieren av Hamar sportsbar - Morten Melby. Melby ser for seg at livsverket ryker dersom huseieren gjør alvor av trusselen om å kaste sportsbaren ut av lokalene ved Østre torg. Utkastelsen kan du lese om her.

Hva leste morgenfuglene helst denne tirsdagen?

Mest lest var gårsdagens nyhet om nytt kjøremønster på E6 i Hamar.

På delt førsteplass kom tirsdagens rapport fra ombyggingen av Furnesvegen/Ringgata i Hamar.

Bronsen gikk artikkelen om den serbiske venstrebacken.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00