God morgen!

Og for en dag: 21 minus på Børstad i Hamar 06.00.

Luksusen ved å gå i iskald snø - og høre DEN lyden - er ubetalelig.

På desken i HA er det litt blåmandag. En ting er at Hahahamar tapte Donald-kampen mot Fjærdrikstad. Noe annet er hvordan plankebyen kunne få noen tusen stemmer på kort tid.

Siden dette er en sak HA-leserne er veldig opptatt av så vil vi komme tilbake til avstemningen.

En litt spesiell historie om en bitteliten konkurs i et lite selskap som drev dyrehotell skal vi også skrive om.

Fra Hamar kommer en koselig historie om språkopplæring av innvandrere. HER kan du lese en lignende historie fra Ringsaker.

Klokken 08.00 var disse sakene mest lest:

1: Hahahamar tapte Donald-kampen.

2: Se hvem som har søkt vikariat innen kommunikasjon i Hamar kulturhus.

3: Rapportene fra Storhamar Hockeys siste kamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.