God morgen!

Med andre omgang i slalåm på øret ble sykkelturen ekstra spennende på det til dels farlige føret der issvullene lå skjult under snøen.

Men det gikk bedre med meg enn han jeg fulgte via NRK fra Sør-Korea: Jeg kom i mål (nest først ble jeg også) i HA-huset mens Henrik Kristoffersen kjørte ut.

I dag gleder jeg meg til å presentere artikler om blant annet dette:

Et kjent utested i Hamar sentrum sliter med sitt forhold til kommunen. Kommunen mener at utestedet har tatt seg til rette på offentlig grunn. Følg med!

HA er i dag til stede på styremøtet i Sykehuset Innlandet. Vi lover nesten nyheter så fort noe skjer.

I en barnehage - også det i Hamar - har vi møtt unger som storkoser seg i "nye" lokaler. De følger også litt med på OL. Vi forteller deg både hvorfor og hvordan.

På vegne av kulturredaksjonen kan jeg melde om følgende godbit: Hos Knut Wold på Sørum gård i Stange er det både konsert og utstilling i kveld. Maren Myrvold, Marianne Bye Granheim, Sigmund Groven, Aage Kvalbein og Ivar Anton Waagaaard er musikere.

Hva leste så morgenfuglene helst denne torsdagmorgenen:

1: Hytteeiere klager på økt eiendomsskatt i Ringsakfjellet.

2: Politimann fra Hedmarken skal ha stjålet fra beslag.

3: Dette skjedde på Hedmarken mens du sov.

PS: Akkurat nå (07.33) kjørte Ragnhild Mowinckel i mål - et godt stykke utenfor pallen hun lå an til å klatre opp på.

Skjer det noe stort i OL så finner du stoff om det her - også det!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.