God morgen, leser!

På en litt sur og forblåst torsdagsmorgen er det mange gode grunner til å sette seg inne og lese avisen.

HA er nå i gang med artikkelserien om Hamar sentrums liv og framtid. Vi har allerede lagt ut saken om Safari-eier Kari Heier som mener politikerne aldri burde ha sagt ja til å bygge nye CC. I løpet av dagen vil vi følge opp med en ny artikkel fra en av byens sentrumsbutikker.

I dagens God Dag-spalte skriver Hanne Maren Torpen Hokstad om hvordan hun og de nye dartskiva på jobb ikke akkurat har blitt bestevenner:  «Høydepunktet inntraff den kvelden jeg sendte av gårde en pil som skjenet tre meter til høyre, over et gelender, ned en trapp og rett i ei glassrute ...»

Litt mer heldig er bandet Gåte, som får terningkast seks for det nye albumet «Attersyn». På våre musikksider kan du også lese om Unge Ferrari, No. 4, Kirsten Flagstad og en gammel Queen-klassiker.

Torsdag betyr tre ferske filmanmeldelser. I dag kan du lese om Agatha Christie-klassikeren «Mord på Orientekspressen», actionthrilleren «Wind River» og Jackie Chan-nyheten «The Foreigner».

Du kan også lese den barske historien om Moa Fredriksson som har kjempet seg tilbake på håndballbanen etter at hun ble erklært håndballinvalid for tre år siden.

I løpet av dagen vil vi publisere en sak om oppsitterne i Budorvegen som klager over vegstandarden.

HA besøker også en skoleklasse fra Stavsberg skole som skal delta i Lego League i helga.

Som om ikke det var nok, så dekker vi også kåringen av Hedmarks beste vekstselskaper (gaseller). Vi følger arrangementet og kommer med Hedmarks-toppen så snart den er klar på tidlig formiddag. Vinnerne får du servert her.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00