Dette er noen av sakene som opptar oss i HA-redaksjonen i dag - i alle fall noen av oss.

De fleste er nok mindre interessert i sparkføret ett undertegnede.

I dag var det topp. Seks minus, stjerneklart og knapt en sandkorn på bakken!

Og dersom du skal på sparktur bare én dag (rar tanke) i vinter - så er dette dagen!

Uansett:

God morgen!

Kjetil Jansrud er i mål og det holdt til en plass blant de ti beste i kombinasjonen der favoritten fra Østerrike vant.

Men vi må jobbe litt også. Men siden mange her på huset er i OL-huset så er morgenmenyen tynnere enn vanlig - det skal vi lapp på så snart folk kommer på jobb.

En ting er sikkert: Vi skal på formiddagen presentere an sak om hvem som er de største lokale eierne i Sparebank 1 Østlandet. Vi gir deg navnene på topp 10. Og vi tar med en kjent lokal ordfører og nyinnflyttet forfatter med overraskende mye aksjer.

OG: Vi følge med på OL - særlig langrenn utover hele dagen.

Dagens vinnersak på nettavisen kan fort bli en ny restaurant i Hamar - dersom vi kommer i mål med den nyhetssaken vi har på gang. I så fall kommer det en artikkel om en restauranteier som åpner nok et spisested.

Følg med!

På morgenkvisten ble disse sakene mest lest:

1: Nytt leilighetsprosjekt i Brumunddal.

2: Mekling må til mellom menigheten og campingen på Tangen.

3: Bronsen tok vi selv: Interessen for HAs e-avis har aldri vært større. Prøv selv!

HA EN GOD DAG MED HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.