God morgen og god mandag.

Dagen i dag startet brått da det kom inn melding om brann på Stavsjø. Heldigvis var det ikke folk inne i bygget som brant.

Vi har også fått ut Frank Brandsås serie: "Nye Etableringer". I dag har Frank skrevet om hvordan driften av Åker gård blir.  Han har dessuten, som alltids i sin spalte, ramset opp alle nye firmaetableringer siden forrige gang. Les alt om de nye selskapene her.

Det kommer til å komme mye mer utover dagen.

I kveld presenterer Hamar Ap sin ordførerkandidat til kommunestyrevalget om halvannet år.

I Hamar har allerede erfart at det er Aud Riseng de går for. 

Uansett har partiet innkalt til pressekonferanse klokken 18.00 på Folkets Hus. Da vil HA være på plass og intervjue den nye ordførerkandidaten.

Vi jobber videre med Janne-saken som før helgen fikk en dramatisk utvikling da politiet siktet en annen person for uriktig forklaring. Dette følger vi opp i dag.

Fra vårt bloggunivers kan vi love deg minst to nye blogger i løpet av dagen. Det er bare å følge med.

Fra sportens verden spiller HamKam treningskamp mot Løten klokken 18.30. Den sendes direkte på HA-TV, hvis ikke kulden skulle føre til avlysning.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.