God fredag og velkommen til nok en innholdsrik nyhetsdag.

I dag kommer utviklingen i Janne-saken til å prege forsiden vår.

Torsdag kveld fortalte HA nyheten om at politiet mener Janne ble skutt med et håndvåpen.

Fredag klokken 09.00 starter politiets pressekonferanse hvor de sannsynligvis vil komme mer innpå sin teori om hva som hendte med Janne Jemtland.

Du kan følge pressekonferansen direkte på HATV her.

Selv om det er snø og fullvinter skjer det ting på fotballfronten i disse trakter.

I dag klokken 14.00 spiller HamKam treningskamp mot Kongsvinger i Kongsvingerhallen. Vår reporter Bendik Havdal Eriksen er på plass og gir det løpende oppdateringer fra kampen.

Fredag er også dagen hvor vi publiserer ukas mattest. For et par uker siden var Hanna og Henriette i Gjøvik. Denne gangen har duoen testet ut restaurantlivet i Lillehammer. Les mer av deres anmeldelse av restauranten Bryggerikjelleren fredag formiddag.

På Prøysenhuset inviteres pressen til treff klokken 12.00 fredag. Da skal Ringsaker kommune ved Prøysenhusteateret presterees sommerens utendørs familieteaterforestilling.

Ellers kommer vi med mye stoff og oppdaterer selvsagt ved hendelser som skjer.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.