God søndag!

Joda, det er vel mer passende å si god formiddag enn god morgen. Men med nykokt kaffe i koppen, stearinlyseet tent på kjøkkenbordet og utsikten mot et stille boligfelt på plass så er det fort gjort å drømme seg bort i stedet for å skrive morgenblogg.

Her er den - uansett. Denne gang servert uten verken sparktur eller sykling på is for å komme til HA-huset.

Her er en nemlig rapport fra ett av HAs mange hjemmekontor (bildet).

Denne søndagen kan Storhamar Hockey faktisk allerede bli seriemester. Så suverene er laget. Les siste nytt om laget her - og følg kveldens kamp mot Frisk slag for slag fra klokken 17.00.

Før den tid håper vi å ha presentert ei rykende fersk meningsmåling. Der spør vi folk i Stange om hva de mener om sammenslåing med Hamar. Her kan du lese lørdagens store reportasje der samme tema var sentralt.

Utpå dagen vil vi også skrive en sak om en Hamar-bedrift som ansatte hele 27 personer bare sist år. Vi vil presentere et bilde der flesteparten av de 27 er med. Og den kvinnelige sjefen - noe som heller ikke er vanlig i privateide bedrifter - forklarer suksessen.

Denne søndagsmorgenen var det følgende saker som ble mest lest på nettavisen:

1: Butikktyv tatt etter en serie tyverier i Hamar.

2: Dette skjedde mens du sov natt til søndag.

3: HA skriver på lederplass at Ringsaker-ordføreren bør se på sjefenes etikk etter nok at kultursjef Asle Berteig er involvert i nok en byggesak som skaper debatt.

HER kan du lese omtale av to av lørdagens konserter:

OnklP i Hamar.

Silje Nergård på hjemmebane i Hamar.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00