God morgen!

Du verden hvor glatt det er i Hamar i dag. Fire minusgrader etter gårsdagens regn på is gjorde sitt. Det burde vært ideelt sparkføre på morgenkvisten, men utmerket (!) sandstrøing fra kommunen gjorde sparking til en risikosport. Men det var også sykling - selv med OK piggdekk.

Her fra desken i HA kan jeg by på følgende meny for denne fredagen:

Klokken 11 følger HA Janne Jemtlands begravelse i Ringsaker. Vi dekker begravelsen i tråd med ønsket fra de etterlatte. Her kan du lese om minnefond">Jannes minnefond.

Utpå dagen regner vi med å presentere ferske tall for snøfall. HAs værekspert, Eiliv Sandberg, ser i dag på om det snør mest på den ene eller andre siden av Mjøsa (eller omvendt).

Kulturredaksjonen sjekker billettsalget foran OnklPs konsert Gregers i Hamar lørdag.

Sporten vil fortelle hvordan det går med Kristoffer Kvarstad når juniorløperen fra Hamar Skiklubb konkurrerer i Vuokatti.

Sporten følger også opp Storhamar Hockey som etter torsdagens seier kommer nærmere seriegull.

Nå må morgenkvisten har vi allerede lagt ut artikler om et nytt helsesamarbeid på Hedmarken og omtale av en Stange-malers utstilling i Hamar.

En fersk sak om hvorfor Hanna og Henriette ble uenige om kvaliteten på maten hos Jordbærpikene i Hamar har du også fått.

På morgenkvisten - det virker kanskje litt rart - kommer det også tester av vin og øl.

Morgenfuglene leste denne fredagen helst disse sakene:

1: Samarbeid skal vi folk bedre helse.

2: Jannes minnefond.

3: Stiller ut i Hamar - på hjemmebane.

PS: Lurer du på? Ta gjerne kontakt!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00