Sakene om Janne Jemtland tar mye av oppmerksomheten på våre nettsider om dagen, men det er ikke rart og er en naturlig journalistisk prioritering.

Saken er av stor offentlig interesse og informasjonsbehovet blant befolkningen er enormt. 

Derfor vil vi også i dag dekke saken tungt, og gi deg alt vi vet av ny informasjon.

Men det er ikke bare savnet-saken vi skal skrive om. Det kommer i tillegg flere nyhetssaker, kultursaker, sportssaker og som alltid: Drøssevis av debattinnlegg. 

Bloggere

HA har også mange bloggere som skriver om alt mulig. I dag kommer det flere nye innlegg, så bare følg med.

Av konkrete saker på gang vet jeg om to nyhetssaker fra Brumunddal: En sak om Evry og en sak om selskapet Tema AS som kjøper opp to store eiendommer i Brumunddal.

I tillegg kommer det nok temmelig sikkert en hockeysak fra HA-sporten.

Dagens anbefaling

Før den tid kan du lese noe av det som er lagt ut i morges.

Foreksempel lederen vår som handler om varslet til Jane Meyer.

Dagens anbefaling fra undertegnede er imidlertid bakgrunnsartikkelen John Arne Holmlund har skrevet om Janne-saken og forsvinningen. Han skriver det mange nok føler og tenker nå. Les den her.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.