Det er snart helg, men hos HA skjer det ting stort sett hele tiden.

De siste dagene har det vært letingen og etterforskningen rundt savnede Janne Jemtland som har vekket aller størst interesse.

Saken eskalerte i går da politiet sperret av et større område i Brumunddal og krimteknikkere rykket inn.

Det er ventet at politiet vil holde en pressebrief om utviklingen av saken i løpet av formiddagen. Vi følger saken tett.

I tillegg har vi mye annet snadder på menyen:

Blant annet har våre anmeldere Hanna og Henriette vært på Bjørns Bistro i Hamar. Den anmeldelsen kan du lese om ikke alt for lenge.

I tillegg jobber vi med en spennende sak i kjølevannet av #metoo-kampanjen som forhåpentligvis blir ferdig til publisering i løpet av dagen.

Det er altså bare litt av menyen.

Før det kan du lese om den nye hverdagen til HamKam-spillerne, om Stangesvømmerne som bryter ut, eller om bedriften som tjener gode penger på byutviklingen i Brumunddal.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.