Det er rart med det:

I dag på veg til jobb går jeg i gågata i Hamar på veg til jobb. Det er helt folketom. Fra en sidegate kommer det en person gående. Det er naboen.

"Sånn hadde ikke skjedd i Oslo", sier jeg.

Og så ler vi.

Hva er det så vi har på menyen her hos h-a.no i dag?

Vi har allerede lagt ut filmanmeldelsen til "Rett Vest" - Henrik Dahlsbakkens nyeste film. Den kan du lee her.

Giske-saken ruller videre og vi har fått en liten prat med sentralstyremedlem Anette Trettebergstuen, som forteller hvorfor hun ikke vil si noe om saken.

Det er godt mulig det kommer flere saker i kjølvannet av #metoo og Trond Giske utover dagen.

Det som i alle fall er helt sikkert er at HamKam setter i gang sesongens første trening. HA-sporten er superklar for Kamma i Obos-ligaen og sender i dag live fra treningen. Fra klokken 12.30.

Sporten er også på plass i Stavanger for å dekke kveldens kamp mot Oilers. Den starter klokken 18.00.

I tillegg kommer vi med en rekke andre saker utover dagen. Det er bare å følge med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.