Det kjentes faktisk deilig å stå opp tidlig i dag.

Selv om det nå begynner å bli mørkt på morgenen, og det på mange måter er enda tyngre å komme seg opp av senga, er det noe litt deilig i følelsen av å være våken før alle andre.

Folkens, i dag er det valg!

Vi har selvfølgelig gjort klar en skikkelig plan for kvelden her i Hamar Arbeiderblad.

Det blir direktesendt HATV utover kvelden.

Vi gir deg resultater fra valget på løpende bånd.

Vi skal ut og møte politikerne når resultatene kommer.

Det er vel verdt å merke seg klokkeslettet 21.00. Da stenger alle valglokalene, og først da har vi lov til å legge fram de første resultatene fra opptellingen. Morsom opplysning: Brudd på denne sperrefristen er straffbart ved lov og kan føre til saftige bøter.

Men det skjer selvfølgelig også andre ting på valgdagen.

Vi kommer til å følge opp saken om de syke hundene videre. Nå er det meldt om to tilfeller med de samme alvorlige symptomene her på Hedmarken. I begge tilfeller døde hundene etter kort tids sykdom.

Så kommer en sak om venne- og pårørendeforeningen ved Løten helsetun som nylig feiret 30 år.

Fra sportens verden:

Det nærmer seg seriestart i ishockey. I går fikk vi rangeringen over de 55 beste spillerne i serien.

I dag kommer HA-sporten med rangeringen av eliteserien. Storhamar er en av favorittene, men vinner de?

 Vi gir deg også de siste lokale nyhetene fra kulturens verden.

Så er det bare å ønske alle en god dag!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.