Det er rart med det. Jula burde jo være en tid for avslapping og hygge, men mitt inntrykk er at mange er forferdelig stressa. I alle fall i dagene før jula ringes inn.

Kan det bli litt for mye juleforberedelser for enkelte?

Vel. Nok morgenfilosofi fra denne kanten. Jeg har fått i meg to kopper kaffe og er i full gang med å legge ut saker på internettet.

Også denne dagen kommer til å inneholde snadder og noe er allerede ute:

Torsdag er den store anmelderdagen i HA og også i dag er det lagt ut flere film- og bokanmeldelser.

Blant annet drar HA skikkelig til i sin anmeldelse av "Den 12. mann" og triller en sekser på terningen.

HamKam er i siget etter opprykket og salget av sesongkort har doblet seg sammenlignet med i fjor. 

Du kan også få med deg en koselig førjulsreportasje fra Løten og sjekke ut hvordan ungdommen klarte seg da de skulle stå for julematen.

Det begynner å bli veldig kaldt ute, men det stopper ikke gjengen som bader i Mjøsa. Les mer om de senere i dag og kanskje blir også en Hamar-kjendis med og bader i dag. Jeg tror det.

Vi skriver også om Stange kommune og kommunestyrevalget om to og et halvt år. Spørsmålet her er om Nils A. Røhne kommer til å fortsette.

Du kan også lese om Løten-sokningen som får fast jobb i julegave.

Og så er det selvsagt hockeykamp. Storhamar reiser til Asker for å spille mot Frisk. Kampen starter klokken 18.30. Følg med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.