Det er en ny uke, og nyhetsdøgnet er allerede i gang.

Hamar Arbeiderblad vil nok være preget av av ankebehandlingen av Jemtland-saken, som starter opp i Eidsivating lagmannsrett i Hamar i dag. Det er ingen tvil om at de neste to ukene blir en prøvelse for mange på Hedmarken.

HAtv sender direkte før retten settes, og vi oppdaterer deg fortløpende fra rettsalen.

Utover dagen blir det nye sendinger på HAtv med Rune Steen Hansen og Trond Svendsen. Merk deg tidspunktene 08.30, 12.00 og 15.30.

På dagens fylkesting skal politikerne behandle Mjøsbyen. Det ligger an til å bli en heftig debatt.

Fra sportens verden kan HA melde om en sak som vil engasjere de som følger med på både håndball og hockey.

Det blir også oppfølging av HamKam som tapte mot Aalesund i gårsdagens kamp.

Ellers har det vært en helt strålende festivalhelg. Bokstavelig talt! Her kan du lese oppsummeringer fra Tømmerstock, Middelalderfestivalen, og se det omfattende stoffet vi har produsert på disse og flere arrangementer - blant annet Birkebeinerløpet, og korpsfestivalen i Hamars gater.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.