God morgen!

I dag er en aldeles nydelig mandag. Eller ...? Nei, vent: Det er visst allerede tirsdag! Her er det lett å bli forvirret etter noen dager med deilig pinsefri.

I formiddag får vi vite hvilke politiske partier i Ringsaker som går sammen for å vippe Anita Ihle Steen ned fra ordførertronen.

Og når vi først er i Ringsaker: Hvilke konsekvenser vil en liten flom i Mjøsa få for blant annet Mjøsparken i Brumunddal?

HA-sporten er på Briskeby for å dekke den store turneringen for gatelag som begynner i dag. HamKam er arrangør, og alle kampene spilles her i byen. Her ligger det an til mange friske oppgjør med masse svette og innsats.

Vi følger også med på trafikken. Denne uka er det varslet kaos i forbindelse med rivingen av Åkerkrysset. Hæhre har antydet køer opp mot fem kilometer. FEM kilometer! Grøss og gru ...

Uansett: Skjer det noe stort i trafikken, så finner du siste nytt på våre nettsider.

Kulturavdelingen arbeider med en oppfølger etter helgas vellykkede musikkfest på Tjuvholmen. Hvordan blir veien videre?

Det nærmer seg også plateslipp med et lokalt band. Denne uka kommer vinyl nummer to fra karene i Trond Svendsen & Tuxedo.

Dette og mye mer kan du lese på h-a.no i løpet av dagen.

Som alltid: Tips oss om stort og smått på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.