God morgen!

Snart er det helg etter enda en kort arbeidsuke. I dag er det meldt lettskyet, pent vær og 15-16 plussgrader i Hamar-området.

Men husk å nyte det mens du kan: I skrivende stund melder YR.no at lørdagen vil bli preget av kraftig regn mellom klokken 06 og 13.

Dette er noe av det vi jobber med i dag:

HAs værekspert oppsummerer det usedvanlig kjølige været i mai.

Vi har også en fersk næringslivssak – med selveste Bjørn Dæhlie involvert.

Du kan også lese om arbeidsplassen i Hamar hvor Siri er en eneste kvinne blant nærmere hundre menn.

Sporten lader blant annet opp til søndagens oppgjør mellom HamKam og Jerv på Briskeby. De grønne og hvite leder med to poeng på tabellen, og bør kunne klare å sikre tre poeng hjemme.

Ellers fortsetter vi dekningen av den joviale ølfestivalen på Stortorget.

Ser du noe vi bør skrive om? Kontakt oss på tips@h-a.no eller telefon 6251950.

God helg!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.