Velkommen til en ny dag med nyheter fra Hedmarken.

Har arbeidsuka vært lang? Fortvil ikke, helgen er her snart.

I dag har Hamar Arbeiderblad følgende saker på planen:

Elever i Hamar streiker igjen for et bedre klima. HA var tilstede forrige gang elevene var samlet utenfor rådhuset, og vi følger også markeringen i dag.

Her kan du lese artikkelen fra den forrige streiken.

Og det vekker reaksjoner når Posten krever samling av postkasser.

I dag skal styret i Sykehuset Innlandet behandle kuttforslaget til sykehusledelsen på 300 millioner kroner. Dette er det foreløpig siste tiltaket i en lang rekke av innsparinger for å snu den skadeskutte økonomien foretaket har hatt de siste årene.

Situasjonen berører ikke minst også de ansatte i foretaket, som du kan lese i denne artikkelen.

Vi varmer også opp til lørdagens viktige seriekamp mellom Ull/Kisa og HamKam i Obos-ligaen. HA-sporten kommer med det siste før HamKams kamp.

Dessuten lover sportsredaksjonen litt hockeysnacks.

Dette, og helt sikkert en hel del andre nyheter, får du om du følger Hamar Arbeiderblad.

Har du tips til saker vi kan undersøke?

Som en god kollega av meg pleier å skrive;

Sint eller gla', ring HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.