Ettersom jeg stort sett aldri bruker bil trengte jeg heller ikke å bekymre meg over at bilen var innkapslet i is. 

Jeg hadde seriøst måttet bruke et par timer for å skrapt meg til brukbar sikt.

I stedet for kom jeg meg på jobb i tide.

Flere saker er allerede lagt ut. Du kan blant annet lese en hockeyoppfølger etter kampen i går. For nå inngår Ståle Solbakken og Storhamar-treneren et slags samarbeid.

I Stange skjer det ting. Les om byggeplanene på Nedre Tømte der det planlegges en gigantbarnehage.

Vi har også fått ut ut flere kultursaker. Blant annet saken om at Hamar er på 3. plass på Norsk kulturindeks.

Og du bare MÅ få med deg dagens "God Dag". Vår reporter Christian E. Bergheim forteller en ellevill historie om da han møtte drømmedama. En historie med en heftig tvist i, for å si det sånn.

Og det kommer så mye mer utover dagen.

Det som det kanskje knytter seg aller størst spenning til er hva som skjer med det framtidige fylket vårt. I dag får vi nemlig vite hva det nye storfylket skal hete. Tør vi tippe på Innlandet? Eller hva tror du?

Samtidig blir det avgjort om Hamar blir fylkeshovedstaden. Det bør den vel være?

Kjenner jeg gjengen på sporten rett, så kommer det ytterligere hockeystoff etter seieren mot Vålerenga i går. 

Vi dekker også budsjettmøter i både Hamar og Ringsaker, du får et intervju med Sigbjørn Johnsen om krisen i Dala-fotballen og du kan lese om unge fra Løten som gleder eldre.

I tillegg kommer det mer stoff samt løpende oppdateringer av hendelser fra området vårt.

Det ligger an til en innholdsrik dag med andre ord.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.