Sola skinner, og kanskje Storhamar vinner? HA følger kampen i Stavanger i kveld!

Like fullt var HA til stede da Storhamar håndball slo Fredrikstad og samtidig styrket håpet om edelt metall ved serieslutt.

Denne vakre torsdagen kan vi også friste med en reportasje om byutvikling i Hamar. Hva skjer egentlig med boligbygging når «alt» skal vernes?

Og hvorfor er folk så sinte på hverandre på idylliske Ljøsheim? HA tok turen og spurte hytteeierne selv om bråket rundt Hygga. Og på nettet fant vi mange kranglefanter!

Var du en av de 850 heldige som opplevde Unge Ferrari på hjemmebane i Hamar i går kveld? Her kan du lese hvordan HA opplevde konserten.

Ellers kan vi by på en artikkel om hvordan man feller trær på riktig måte, artistslipp i Vikingskipet og mye, mye mer!

Ha en strålende torsdag!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.