God morgen!

Det ble en hektisk helg med både husbrann i Brumunddal og en tragisk arbeidsulykke i Løten. Vi følger opp hendelsene med siste nytt i løpet av dagen.

Pikant sak fra fjellet: Tre uker før påske har Norges største hytteby Sjusjøen store utfordringer. Følg med på h-a.no utover dagen!

Vi skriver naturligvis også mer om gårsdagens sure Storhamar-tap mot Stavanger Oilers. Ekstra ille var det at Patrick Thoresen måtte forlate banen med skade. Kommer stjernespilleren tilbake, eller må han stå over resten av sluttspillet? HA-sporten er allerede i gang med å finne svarene.

Sporten lager også en sak om HamKam hvor det skjer saker og ting i spillerstallen. Noen kommer inn, mens andre går ut. I mellomtiden kan du lese at mange skader skaper hodebry for trenerne like før seriestart.

Ellers denne morgenen har vi allerede rukket å legge ut dette:

I vår artikkelserie «Kampen mot mobbing» har vi i dag publisert en åpen sak hvor mobbeforsker Ingrid Grimsmo Jørgensen advarer mot apper som brukes til hets. Jørgensen er også kritisk til hvordan mange foreldre ikke aner hva barna deres driver med på nettet.

Politiet melder om en rekke tilfeller av hærverk og tyverier i Hedmark og Oppland. Politiet undersøker om hendelsene har noen sammenheng.

I Østerdalen har UP overvåket trafikken, noe som resulterte i ni forelegg og ett førerkortbeslag i går.

En liten oppmuntring helt til slutt: God Dag-skribent Anne Ekornholmen har kjøpt enda et par treningstights. Etter å ha fått krampe inne på prøverommet vurderer hun nå å også begynne å trene litt mer ...

Tips oss om smått og stort på tips@h-a.no eller 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.