God morgen, HA-leser!

Onsdag ble virkelig en tettpakket dag full av hendelser og interessante lokale nyheter. Her kan du se hvilke saker som slo best an hos dere leserne.

Også i dag jobber vi med massevis av spennende saker. Blant annet skal mobbing settes på dagsorden i kommunestyret i Ringsaker.

Hvordan påvirker snøen trafikken og samfunnet for øvrig? Vi følger med og gir deg siste nytt om vær og vind.

Triveligere vær finner vi i Marbella hvor HamKam i dag møter Notodden til treningskamp. HA-sporten er på plass i Spania og har allerede funnet fram solkremen.

Nervepirrende blir det også her hjemme når Storhamars staute hockeykarer møter Stjernen i årets aller første sluttspillkamp. Her blir det som vanlig fyldig dekning både før, under og etter kampen.

Vi har også planer om å få med oss den tyske heavy metal-legenden Udo Dirkschneider som i kveld gjester Gregers. Kan den lille råtassen fra bandet Accept fortsatt skrike like høyt som på 80-tallet? Her blir det helt sikkert "Balls to the Wall"!

Ellers denne torsdagen har vi lagt ut følgende saker:

Familien Brudeli i Ottestad ble så lei av matsvinn at de innførte noen nye og enkle kjøreregler. Her kan du lese om hvordan de kun kastet 43 gram (!) matsøppel i løpet av én uke.

I Brumunddal har Grethe Hasselø bestemt seg for å legge ned butikken (morgrethe).

Noen kilometer unna var det derimot full jubel da elever og ansatte ved Gaupen skole feiret 10-årsjubileum.

Torsdag betyr ferske filmanmeldelser, og denne uka ble det to femmere og en treer. Her kan du lese vår vurdering av «Ut og stjæle hester»«Captain Marvel» og «Gloria Bell».

En liten belønning til slutt: Hanne Maren Torpen Hokstad bruker dagens God Dag-spalte til å skrive om den stakkarslige og julebrusavhengige nissen som har okkupert huset helt siden jul - og som nekter å flytte ut...

Har du tips, bilder eller innspill? Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62519500!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.