God morgen og god fredag - ukas beste dag, spør du meg.

Det ble en innholdsrik dag i går og alt ligger til rette at dette også skjer i dag.

Her er noe av det du vil bli servert:

Fredagsquiz og matanmeldelse er faste ingredienser når helga nærmer seg. 

I dag kan du også lese mer om årets påskekrimkonkurranse hvor du har sjansen til å få din krimnovelle på trykk. Her kan du lese intervju med vinneren i fjor, og her kan du lese novellen hun vant med.

Vi er også på plass på Wood hotell som åpner i Mjøstårnet i dag klokken 12.00.

I dag blir også kommunestyrelista til BBL i Hamar presentert.

Du får også lest en reportasje om en 21-åring som er hekta på strikking.

Og med Storhamars seier i går kan de fortsatt gå forbi Vålerenga og ta seriemesterskapet. Vi kommer med en artikkel. Minst.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.