God morgen og god torsdag.

I dag ble det buss. Normalt sett er bussen meget presis, men i dag var jeg glad den kom et par minutter for sent. 

Det kan være hektisk når man begynner så tidlig om morgenen...

Hva skriver vi så om i dag?

Det gjenstår kun to seriekamper for Storhamars hockeylag og vi er selvsagt på plass i Sarpsborg i kveld når Sparta står som motstandere.

Følg utviklingen underveis og les saker etterpå. Kampen starter klokken 18.30.

I dag dekker vi også en sak der en mann er tiltalt for overgrep mot barn. Du kan også lese hvordan det er med leselysten i Hamar.

Ellers er det rapportert inn en meget god sak som går under kategorien "kanskje". Her vil vi ikke røpe noe, men det er bare å følge med. Og skjer de ting som ikke står på blokka så snur vi oss selvsagt rundt. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.