I dag tidlig holdt det ikke med to vekkerklokker, og jeg kom meg først ut av døra en time senere enn planlagt.

Da regnet det jevnt, og de regndråpene la seg som is på frontruta.

Alle som har tenkt seg ut på vegene i dag kan med fordel beregne ekstra tid og kjøre etter forholdene, melder Meteorologisk Institutt.

Ellers har vi også i dag en rikholdig avismeny å tilby deg. Ta en kikk selv:

Hamar Arbeiderblad presenterer i dag innbyggertallene for 2018, der Ringsaker og Stange fosser fram. Les saken her.

I dag vil det også slippes et nytt artistnavn til musikkfesten på Tjuvholmen i sommer.

I løpet av dagen kommer en artikkel om Innlandsporten, der Stange kommune ønsker å legge til rette for søndagsåpen butikk.

Det vil også i løpet av morgentimene komme en sak om en ny og spennende migrenemedisin som er i ferd med å testes ut av en forsøksgruppe her i Hamar.

Hvis du ikke allerede har sett dette rystende bildet av Røros-toget kan du se det og lese artikkelen nå.

Alt dette, og mer til får du ved å lese Hamar Arbeiderblad.

Ha en god dag!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.