God morgen!

I dag går jeg rett på sak - kun via en kort rapport om at sparkføret i Holsetgata er utmerket hele vegen - og presenterer noen få de om lag 30-40 artiklene vi vil presentere her i dag:

Lars Eide fra Bane Nor deltar i formannskapsmøtet i Hamar. Der skal blant annet jernbane diskuteres.

I det samme formannskapsmøtet har Einar Busterud varslet at HAs sak om støtte til HamKams gatelag skal sees nærmere på.

Spørsmålet om hvorvidt Innlandet skal bruke flere hundre millioner kroner på et nytt fylkeshus eller ikke skal diskuteres i dag. HA kommer med rapport.

HA  er til stede når Teater Innlandet presenterer Jungelboken en måneds tid før første forestilling.

Ildsjelene bak Hamar-revyen har planer for videre satsing. HA kommer med siste nytt.

Sporten jobber også med oppfølging av HAs sak om kostnaden med Gatelaget.

Sporten kommer også med en sak som oppkjøring til torsdagens storkamp mot Stavanger i oljebyen.

Sportsredaktøren kommer ganske sikkert med en ny rapport fra Fart-jentenes treningsleir i Tyrkia.

En yoga-blogg kommer på tidlig formiddag.

Tre nyhetssaker er allerede presenter: Det er en sak om ung hamarsing som lever av dronefilming, kirkekontor på flyttefot og God dag! og mannesyke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.