God morgen!

Og ikke nok med at vi kommer med stoff om de tre nevnte sakene:

Vi kommer med om lag 33 andre saker i tillegg. Minst!

Som om ikke det var nok: 

Vi er kanskje den eneste avisa nord for sørafor som gir deg oppdatering på sparkføret:

I dag var Holsetgata stort sett strålende. Hui som det gikk! I sentrum var det litt rufsete (les; skumle felter med bar asfalt). Derfor lånte jeg parkingsplass på lærerskolen. 

Men husk brodder! I så fall kan du ha litt moro med å uttale brodder på engelsk...

Til dagens dont (må ikke forveksles med don't på engelsk):

Erna Solberg kommer til Hamar. Vi følger statsministeren blant annet til Ajer ungdomsskole. Rapporten får du her!

HA er på plass i Tyrkia. Der følger vår sportsredaktør sesongoppkjøringen til jentene fra Fart. Apropos engelsk: Lurer på hvor jentene sier de kommer fra.....

I flere dager har våre lesere kost seg med små rapporter om en hamarkvinne som via HA jaktet på hjelperne som stilte opp da bilen satte seg fast i ei snøfonn lørdag morgen.

I dag får du svar på hvorvidt kvinnen har fått kontakte med kvinnen som ga henne en spade - det er nesten litt Oddvar Brå'sk det hele....

Følg oss her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.