God morgen!

Hvis det fantes en egen dag for utropstegn så ville undertegnede meldt seg på som formann i arrangementskommisjonen.

Ittno - knapt nok godt sparkføre - slår en god interjeksjon.

I dag skal vi rope ut om blant annet dette:

Sporten sender live fra CC Amfi fra klokken 10.15. Da sender vi ti (10) kamper med skolehockey som samler ti skoler fra alle kommunene på Hedmarken.

Kulturredaksjonen kommer med en sak om hvem som blir nominert til Spellemannsprisen – minst ett lokalt navn kommer ganske sikkert til å bli nevnt.

De frivillige i kulturhuset i Hamar har kickoff torsdag ettermiddag. Der satser HA på å være.

En spesiell sak om Lillehammer-OL – der det nå gjøres klart for 25 års jubileum – kommer også. Vi har møtt Ringsaker-mannen som fant opp Smilebøylene som skulle få folk i Innlandet til å bli godt vertsskap.

Og - gjetter du hvem oppfinneren fra Ringsaker ville ha gitt et sett smilebøyler til? 

Ikke det, nei?

Men du kjenner garantert vedkommende.

Dagens mestsmilende sak (!) får du servert cirka 08.25.

Sint eller blid - ta deg en tur på ski!

PS: Har du ikke nysmurte ski så anbefales en tur med sparken.

Men husk brodder!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.