• JULEGAVER: Hva i alle dager skal man kjøpe til onkel Otto og grandtante Gudrun? HA gir deg noen inspirerende tips fra butikkene i Hamar sentrum.
    FOTO: NTB scanpix

God morgen, HA-leser!

I dag er nest siste fredag før julaften. Trolig vil mange benytte helgen til både baking, husvask og gavekjøp, men innimellom slagene kan det være greit å ta en pustepause – og kanskje lese litt i Hamar Arbeiderblad.

Morgenen startet med to friske meldinger fra politiet:

I Brumunddal ble en ruset bilfører pågrepet etter å ha kjørt inn i en anleggsbil på E6, og i Lillehammer måtte nødetatene rykke ut etter at en beboer hadde fyrt opp søppel på sin egen veranda.

Fredag betyr som vanlig mattest i HA. Denne uken har Hanna og Henriette besøkt Terra Mia i Hamar, noe som endte med et resultat ganske midt på treet.

Siden det nærmer seg helg, passer det også bra med nye anmeldelser av øl og vin.

Vi har også publisert en sak om hvordan Kodie Curran ble Storhamar-spiller. Trener Fredrik Söderström forteller her om hvordan han fikk en pirrende e-post som satte i gang hele eventyret.

I løpet av dagen vil vi også legge ut en stor oversikt med julegavetips som kan kjøpes i Hamar sentrum. HA har laget en fyldig liste fra A til Å.

Fikk du forresten med deg torsdagens Rinkside Spesial? Her kan du se hele hockeysendingen som både ser framover og oppsummerer Storhamars sesong hittil i år.

God helg!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.