God morgen og god torsdag. Litt stigende temperatur, heldigivs. Fortsetter den samme utviklingen blir det snart spasering til jobb igjen.

Hva har vi så på menyen i dag?

Styret i Helse Sør Øst samles i Hamar fra klokken 09.30

Blant annet skal de behandle innstillingen om ny sykehusstruktur i Innlandet.

HA er på plass og følger det hele med oppdateringer minutt for minutt. Det er ventet at sykehusstrukturen vil bli behandlet mellom klokken 10.00 og 11.00.

Du kan før det lese en artikkel om hvem som skal avgjøre Innlandets nye sykehusstruktur.

Vi jobber også med en artig sak fra kulturens verden. Hvilke låter fra artister fra Hedmarken er egentlig strømmet mest på Spotify. Følg med.

Vi kommer også med en sak om en konkurs i løpet av morgenen.

I kveld er det også hockeykamp. Storhamar tar i mot MS og vi er selvsagt på plass med fyldig dekning fra første dropp klokken 18.30.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.