God morgen!

Og ikke nok med det:

God mandag! God uke! 

Og:

Godt med snø!

Å sparke til jobben når lett nysnø føyker rundt vinterskoene er en fantastisk følelse. Det er en blanding av fart og kraft - viktighet og moro.

Prøv selv!

Før sparken hentes fram til returen skal vi jobbe med blant annet disse sakene:

Hvilke hus i Hamar må ofres for vekst og fortetting?

Hva skjer i Vikingskipet i forkant av helgens skøyteløp?

Hvordan påvirker snøfallet framkommeligheten - for både bilister, gående og sparkende?

Sint eller glad - tips oss i HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.