God morgen!

Etter en uke på grønt gress var det flott å få hvitt underlag igjen.

Særlig.....

Men med innearbeid gjør det ikke så mye - så lenge sparkføret er godt og piggdekkene har nok luft.

I dag skal vi i HA jobbe med blant annet disse sakene:

Vi skal se på farlige lastebiler på skummelt vinterføre.

I ettermiddag kommer transportkomiteen fra Stortinget til Hedmarken. Vi er på plass og spør blant annet om Intercity-utbyggingen.

I kveld dekker vi håndballkampen mellom Storhamar og Fana.

Denne morgenen leses disse sakene best:

Einar Busterud frykter forsinkelser for dobbeltsporet.

Hamar-restaurant saksøkt av Olav Thon.

God dag!-spalten til min gode venn og frontsjef-kollega Stian F. Steinsvik leses av uvanlig mange. Her kan du se hvorfor.

HA en god dag - gjerne med HA

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.