God morgen og god mandag. 

Mandagen er alltids litt vanskeligere å blogge om da lista over saker som regel er tynn etter helg. Men saker kommer og noen av dem vet vi med sikkerhet kommer.

Vi kan nevne en sak om byggestatistikken i Ringsaker. Hvor mange boliger ble egentlig bygget i kommunen i fjor?

Og hva skjer på Malungen? Det kan gå mot nytt liv i Stangeprosjektet.

Næringslivsjournalist Frank Brandsås kommer med sin serie "Nye etableringer" hvor du kan lese om hvilke selskaper som er etablert den siste tiden.

HA-sporten er også på jobb. Storhamar hockey gikk på et surt tap mot erkerival Vålerenga i går. Det er naturlig med en oppfølger etter den kampen i dag.

Vi er også på plass på kalde Børstad og kommer med en rapport om tingenes tilstand hos HamKam.

Ellers oppdaterer vi med stort og smått av hendelser pluss en rekke andre saker i løpet av dagen. Det er bare å følge med.


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.