God morgen og god torsdag. 

Jeg måtte rushe ut her da det smalt i Stangevegen i morges. Heldigvis ser det ut til å gå bra med de involverte. 

I dag blir det nok en innholdsrik dag her på h-a.no.

HAs medarbeider Christian E. Bergheim har reist rundt på våre jernbanestasjoner og rett og slett trillet terning på de ulike stasjonene. Den reportasjen kan du lese før lunsj.

Vi fortsetter vår dekning av voldektssaken i Eidsivating lagmannsrett og i kveld klokken 19.00 braker det løs i Lillehammer når Storhamar kommer på besøk til det store Mjøsderbyet. 

Vi er selvsagt på plass med vårt team og gir deg fyldig dekning underveis og etter kampslutt. Her er det bare å henge med.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.