God morgen og god fredag. 

Det ble en sen og ikke full så god kveld i går. Stikkordene er fotball og toppoppgjøret i Premier League, og da kan du jo gjette én gang hvilket lag jeg holder med.

Vi lar uansett ikke slike tap ødelegge en god fredag. For dette blir en god fredag.

Her på HA betyr fredagen vår vanlige fredagsquiz om nyhetsuken som har gått. Fredagen er også fast dag for matanmeldelse. I løpet av morgenen/formiddagen kan du lese vår anmeldelse av Espresso House på CC Hamar.

Du får også en oversikt og artikkel over hvilke saker som slo best an hos oss i fjor. Hvilke saker ble mest lest og hvilke saker skapte størst engasjement kan du lese om senere.

På sporten satser vi fullt på Storhamars håndball-jenter som i dag reiser til Tyskland for å spille europacupkamp mot Bietigheim. Vi er med fra morgenen av og vår reporter Anders Bakkerud Larsen gir deg flere saker utover dagen.

Vi har også flere andre godbiter på gang så det er bare å sjekke h-a.no for nye oppdateringer og saker.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.