God morgen og god fredag. Nå begynner det å nærme seg julehøytiden og man merker at ting begynner å roe seg litt ned.

Vi skal imidlertid forsøke å holde oppe trøkket.

Storhamar gikk på en lei smell om Vålerenga i går. Hvordan preger dette laget? HA-sporten kommer nok med en oppdatering av ståa.

Fredag betyr også matanmeldelse. Denne gangen har vi besøkt det nye asiatiske gatekjøkkenet i Grønnegata.

Vi jobber også med en gladsak om en skole som kan levere gode resultater, og vi forteller alt om de nye vintervegavgiftene i Ringsakfjellet.

Da gjenstår det bare å ønske dere et fredelig jul.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.