God morgen og god torsdag. Det nærmer seg jul, men vi kommer til å holde det gående er på internettet alle dager.

I dag satser vi på en skikkelig juleguide hvor vi vil gi deg oversikt over hva som skjer i jula både når det gjelder juletrafikken, arrangementer, skiløyper og snøforhold og så videre. Det er bare å følge med.

Vi kommer også med en artikkel fra Stange hvor hyttefolket i kommunen får økt avgift.

I kveld braker det løs i Oslo når Storhamar møter erkerival Vålerenga. Vi er selvsagt tungt til stede og gir deg fyldig dekning både før, underveis og etter kampen.

Første dropp i Furuset Forum er klokken 18.30.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.