God morgen og god onsdag. Går det an å få strekk i låret av å spasere til jobb? Akkurat det sitter jeg og tenker på innimellom slagene.

For det har vært en travel morgen med tre ulykker i Moelv og Brumunddal. 

Det blir også mye stoff i timene framover. Dette er noe av det vi planlegger å skrive om i dag:

Det er kommunestyrer både i Ringsaker og i Hamar i kveld. Det er vi på.

Vi spør også politikerne om hva de tenker om oppslaget vårt hvor Natur og ungdom snakker om at de blir hetset på nett for at de er for det vestlige traséalternativet. 

Vi følger også opp gårsdagens Storhamar-seier mot Lillehamer. Har motgangen nå snudd for iskrigerne på Hamar Vest?


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.