God morgen!

Eller - ærlig talt: God formiddag!

Det er mandag, og ikke bare det:

Det er den siste mandagen før julaften.

Det er hvitt og vakkert ute og det er bare et par arbeidsdager igjen til juleferien. Undertegnede tar for første gang på 42 år ferie i både jule- og nyttårshelga. Turen går "hematt" til Frankrike - selvsagt for å gå på ski, kjøre snowboard og fyre med ved!

Før den tid - denne mandagen - skal vi jobbe litt:

I dag kommer det mer stoff om jordvern i Ringsaker. Etter lørdagens kommentar fra nyhetsredaktør John Arne Holmlund har debatten tatt av igjen.

Vi følger også opp nattens boligbrann i Stange. Denne gang gikk det ganske bra - med små skader på både hus og beboer.

Vi sjekker hvordan det går med beboeren som ble sendt til sykehus og vi snakker med brannvesenet for å få enkle tips til ting vi bør passe ekstra godt på.

Et par titalls andre saker kommer også.

Sint eller glad - tips oss i HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.