God morgen!

Eller - for å være litt mer presis: God formiddag!

Denne "morgen"bloggen kommer litt sent av to grunner:

For det første er det søndag og da starter arbeidsdagen ikke før 08.00.

For det andre så var det litt av en jobb å oppsummere alt som politiet måtte ordne opp i hos våre naboer på den andre siden av fylkesgrensa. Her kan du lese den saken - om alt fra salg av sex til grov vold og hærverk.

Denne søndag skal du blant annet få saker om følgende emner:

Vi skriver mer om meningsmålingen vi nylig hadde i Stange. En SV-veteran kommenterer hva som skjer i den røde kommunen. Her er den siste saken om meningsmålingen fra Stange.

Også i dag blir det en del sport - selv om dette er en av de helgene i året der det skjer aller minst på sportsfronten. Vi kommer med rapport fra Ottestadrennet (Tour du Hedmarken). HER kan du se bilder og lese fra gårsdagens rapport fra unge skiløpere på Hedmarken.

Sportsredaksjonen jobber også med mer stoff om hockey - både lokal, nasjonal og internasjonal. Her kan du lese lørdagens hockeykommentar fra sportsredaktør Rune Steen Hansen. Her er lørdagens hockey-rapport fra landslagsnivå. Her kan du lese om en helt fra Hedmarken.

Utpå ettermiddagen skal vi ta en runde på shopping. Selvsagt ikke for å misbruke arbeidstiden, men for å ta pulsen på selgere og kjøpere denne søndagen.

Skulle du klare å løsrive fra nettet - enten det er på telefon eller datamaskin - så kan jeg love deg følgende:

Det er fantastiske skiløyper i Vangsåsen. Lørdag ettermiddag gikk jeg Gåsbu - Bårdsetra (moro med ny løype i 500 meter) og til Målia via Svaen og tilbake via Kollmyrkampen. Det var flotte forhold hele strekningen.

Hvis du vil ha fart er det beste å holde seg til løysløypa - der er det både hardere og glattere.

Bortsett fra et skummel hull mellom Svaen og Bårdsetra - i høyre spor man går oppover og adskillig nærmere Svaen enn Bårdsetra - var løypene upåklagelige.

Som du ser av bildet var det veldig tåkete og grått lørdag ettermiddag. Men føret var godt!

God søndag!

PS: Skulle ikke dette være nok så tør jeg gjøre oppmerksom på følgende godbiter som er presentert på nettavisa lørdag kveld og søndag morgen:

Anmeldelse av klassisk julekonsert i Furnes kirke.

Les vår omtale en storslått julekonsert i Romedal kirke.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.