Det har vært en relativt rolig natt for politiet med ingen offisielle utrykninger. Sent i går kveld stanset en politipatrulje imidlertid en mann i 30-årene i Brumunddal som i følge lovens lange arm, ikke hadde helt rent mel i posen. Les mer om hendelsen her.

I helga koste mange turnbarn seg i Løtenhallen. Vi var også på plass. Her kan du lese vår reportasje, samt se flere bilder av barna i aksjon.

Vi har også lagt ut en annen sak som omhandler barn. Skøytegruppa til HIL har satt i gang et samarbeid med Hamar-skolen for å få skoleelvene på is i Vikingskipet. I denne reportasjen møter du noen av barna fra Prestrud som tok turen.

Du kan også lese God Dag-spalten, og denne gangen er det Anne Ekornholmen som skriver om hverdagen.

Utover dagen kommer det forhåpentligvis mange spennende saker. Blant annet vil du få en liten reportasje om sykkelbyen Hamar, og hvordan andre byer nå drar nytte av kunnskapen vi har.

I kveld spiller Norge mot Spania i åttendalsfinalen i håndball-VM. Vi holder et spesielt øye på Storhamars stjernespiller Heidi Løke.

I tillegg kommer det en rekke med annet stoff. Vi har mye spennende på gang.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.