God morgen, HA-leser!

Vinteren og kulda har åpenbart kommet for å bli, så da gjør vi det beste ut av situasjonen: Vi sender nemlig vår rutinerte skiløper, engerdøl og ekspedisjonsleder Trond Lillebo til fjells for å teste skiløypene på Budor. I løpet av dagen oppdaterer vi med siste nytt fra sporet.

Denne torsdagen fortsetter vi også vår serie med ferske meningsmålinger fra lokalpolitikken. Senterpartiet har gjort det sterkt i både Stange, Løten og Ringsaker, men hvordan er stemningen i Hamar? I dag kommer svarene fra innlandshovedstaden.

HA-sporten har pakket hockey-kofferten og er straks på vei til Stavanger, hvor det i kveld spilles toppkamp mellom Storhamar og Oilers. Vi oppdaterer med siste nytt både før og etter kampstart klokken 19:00.

Ellers denne morgenen har vi allerede publisert følgende saker:

Vi har testet årets julegater! Hvem er best av Hamar, Brumunddal, Moelv, Stange og Løten? I våre øyne er vinneren helt soleklar.

HA-sporten er i Italia og har tatt en god prat med far og sønn Solbakken. Markus mener Ståle fungerer som en slags agent, men faren er ikke enig ...

Hvis du sovnet tidlig i går, så fikk du kanskje ikke med deg denne: HA har vært på premieren til Damenes Aften, og her kan du lese vår anmeldelse.

Fra politiet er det ikke så mye nytt å melde, men i løpet av natten stanset de to personer med narkotika i en bil i Gjøvik.

Helt til slutt, på siste side i papiravisen: Hanne Maren Torpen Hokstad har prestert å flytte inn i nytt hus rett før jul. Det skaper naturlig nok en del ekstra stress. Her kan du lese dagens muntre God Dag-spalte.

Har du tips eller innspill om stort eller smått?
Kontakt oss gjerne på tips@h-a.no eller telefon 62 51 95 00!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.