God morgen!

God mandag!

God uke!

Vi er nok litt på hæla vi som skal lage avis, men jeg kan love deg en ting: Så snart staben - og ledelsen - er på plass så er det full rulle.

Også denne uken.

Her er noen av sakene vi jobber med denne mandagen:

Rykende fersk meningsmåling fra Ringsaker. Det store spørsmålet: Beholder Anita Ihle Steen og Ap flertallet? Svaret får du her.

Det jobbes med en alternativ russefeiring på Hedmarken. Svarene på hvor, hvorfor og hvordan får du her.

For noen av oss sportsinteressert ble det ei strålende helg siden Rosenborg tok lagets 12. NM-tittel.

Storhamar-fansen fikk en smell da favorittene tapte for Manglerud Star. Her kan du lese hva treneren sa etterpå. I dag kommer det mer stoff om kampen.

Håndballandslaget tapte den første kampen i helga. I dag får vi se hvordan det går med Storhamar-spiller Heidi Løke og resten av laget når de møter Tsjekkia.

Vet du noe - ring meg gjerne på 918 28 968.

Eller send SMS.

Dersom du ikke har gjort som Charlotte Veland Hoven fra Hamar så kan du også sende beskjed på Messenger....

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.