God morgen!

I dag var det litt letter å sykle til jobben ved 6-tiden enn det har vært en stund: 

Et tynt hvitt teppe sørget for at det ble litt lysere og varkrere.

La det bare komme en meter til!

Før den tid skal vi skrive om disse sakene:

Torsdag formiddag avgjøres det hvem som vinner konkurransen om å få lage den offisielle Hamar-kofta. Nyheten får du her. Mens du venter kan du her lese en tidligere HA-sak om temaet som opptar veldig mange.

Ferske tall fra NHO viser hvor store skatteinntekter Hamar har fra reiselivet. Vi er også innom Søndre Elton i Stange – og bringer tall fra reiselivet i Ringsaker. Tallene og kommentarene får du her.

Sporten skriver i formiddag en sak opp mot EM i håndball. Hvem deltar fra Storhamar håndball?

Vi anmelder nabolagsboka til Per Øyvind Sandberg. Dette er den boka som nå selger best på Hedmarken.

Vi kommer med nok en sak opp mot lørdagens premiere på Snekker Andersen.

SINT ELLER GLAD - LES DET FØRST I HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.