God morgen!

God tirsdag og velkommen tilbake til HAs nettavis.

Vi har en solid pakke med saker i dag også.

Her er en liten smakebit på noen av de om lag 30-40 sakene vi vil presentere denne onsdagen.

Tirsdag kveld ble sittende ordfører Bente Elin Lilleøkseth vraket med minst mulig margin under nominasjonsmøtet i Løten Ap. Hva skjer nå i kommunepartiet?

Apropos Ap: Vi har skrevet flere ganger om uro i Hamar Ap. I dag kommer vi med mer stoff om den indre maktkampen i partiet.

Vi skal også skrive om en familieeid produksjonsbedrift på Hedmarken som er konkurs. Vi har snakket med eieren som tar konkursen meget tungt.

På motsatt side av skalaen kommer en hyggelig sak om en Stange-kvinne som satset millioner av kroner da hun tidligere i år kjøpte sin egen arbeidsplass.

Vi vil også presentere et 20-talls nye gründere som har etablert nye foretak.

Nå på morgenkvisten er den rykende ferske artikkelen om skolen som innfører mobilfri måned blant de meste leste HA-sakene.

Følg oss her!

Og:

SINT ELLER GLAD - TIPS OSS I HA!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.